Suport 24/7

+4021 269 32 84
+40726 336 435
+40728 883 496

EMAIL

tehnic@trendo.ro

Program

Lun - Vin 8:00 - 17:30

Verificare generală şi testul ITP

Verificare generală şi testul ITP

La atingerea termenului de 2 ani pentru realizarea verificării generale şi testului ITP prevăzut de lege, service-urile noastre auto pot efectua toate lucrările necesare. Vă recomandăm verificarea autovehiculul în prealabil și remedierea eventualelor defecte pentru a evita rechemarea pentru testul ITP:


Verificare

Verificare

Este recomandat să realizaţi o verificare amănunţită a autovehiculului la intervale regulate pentru a fi siguri că ajungeţi la destinaţie în condiţii de siguranţă. Efectuăm verificările şi reparaţiile necesare în mod profesionist – fără ca dumneavoastră să pierdeţi garanţia producătorului.

 Verificare pentru vacanţă

Verificare pentru vacanţă

Înainte de a porni într-o călătorie lungă, de ce nu lăsaţi specialiştii să realizeze o verificare amănunţită a autovehiculului? Utilizăm cele mai avansate echipamente de diagnoză pentru a realiza o verificare amănunţită în vederea identificării şi remedierii eventualelor defecte. Pentru ca dumneavoastră să aveţi o călătorie relaxantă şi să vă bucuraţi din plin de vacanţă.


Verificare profesionistă pentru iarnă

Verificare profesionistă pentru iarnă

Înainte de răcirea vremii, verificarea pentru iarnă realizată de specialiştii noştri vă asigură o rulare sigură pe drumuri acoperite de gheaţă şi zăpadă. Verificăm dacă cele mai importante componente ale autovehiculului sunt în stare perfectă de funcţionare şi pregătite pentru a face faţă condiţiilor de rulare pe timp de iarnă.Verificare la recepţia autovehiculului

Verificare la recepţia autovehiculului

Pentru a evita surprizele neplăcute, service-urile noastre auto vor efectua cu plăcere verificarea la recepţia autovehiculului înainte de inspecţia completă sau când a fost atins termenul de realizare a verificării generale. Aceasta implică evaluarea stării autovehiculului în prezenţa dumneavoastră şi stabilirea măsurilor de remediere a eventualelor probleme.


Verificarea autovehiculului

Verificarea autovehiculului

Dacă doriţi să vă bucuraţi permanent de un nivel ridicat de siguranţă, putem verifica amănunţit autovehiculul dumneavoastră în cadrul unei verificări detaliate. Tehnicienii noştri utilizează cele mai avansate echipamente de diagnoză pentru a verifica dacă autovehiculul este într-o stare tehnică bună şi dacă toate componentele funcţionează corect.Verificare în 10 puncte

Verificare în 10 puncte

Pentru un nivel optim de siguranţă, permiteţi-ne să verificăm în detaliu cele mai importante 10 componente ale autovehiculului dumneavoastră. Astfel, autovehiculul va fi pregătit chiar și pentru călătorii foarte lungi, pe tot parcursul anului şi în orice condiţii meteo.

 


Verificare pentru primăvară

Verificare pentru primăvară

Dacă doriţi să vă bucuraţi permanent de un nivel ridicat de siguranţă, putem verifica amănunţit autovehiculul dumneavoastră în cadrul unei verificări detaliate. Tehnicienii noştri utilizează cele mai avansate echipamente de diagnoză pentru a verifica dacă autovehiculul este într-o stare tehnică bună şi dacă toate componentele funcţionează corect.

 
"