Suport 24/7

+4021 269 32 84
+40726 336 435
+40728 883 496

EMAIL

tehnic@trendo.ro

Program

Lun - Vin 8:00 - 17:30

Service-ul nostru pentru o atmosferă de excepție

Sistemul de climatizare a devenit o dotare standard pentru majoritatea autovehiculelor moderne şi necesită întreţinere efectuată în mod regulat pentru a asigura o durată mare de utilizare. Pe lângă pierderile de lichid de răcire, se pot acumula bacterii şi fungi, cauzând mirosuri neplăcute în cazul în care sistemul de climatizare nu este curăţat corespunzător. În plus, uscătorul trebuie să fie înlocuit cel mai târziu după doi ani. Vă puteţi baza pe experţii service-urilor auto Bosch Car Service pentru efectuarea lucrărilor profesioniste de întreţinere a sistemelor de climatizare şi de verificare a încălzitorului auxiliar. Astfel veţi putea să beneficiaţi întotdeauna de o temperatură optimă în habitaclu, indiferent dacă afară este ger sau caniculă

Este esențială efectuarea regulată a lucrărilor de service

Autovehiculele echipate cu sistem de climatizare trebuie să fie verificate cel puţin o dată pe an la un service auto specializat, în special din cauză că sistemul are pierderi anuale de agent frigorific de până la 8%. De asemenea, este important să fie verificată starea celei mai importante piese de uzură: uscătorul. Acesta este responsabil pentru îndepărtarea umezelii din agentul frigorific şi reducerea uzurii mecanice. La fel ca filtrul de ulei de motor, are o durată de utilizare limitată. Momentul cel mai potrivit pentru efectuarea lucrărilor de service la sistemele de climatizare este la începutul primăverii, înainte ca temperaturile să crească foarte mult şi de apariţia polenului, care îi afectează pe cei ce suferă de alergii.

 

Atenție deosebită la curățenie

Mirosurile emanate de sistemele de climatizare sunt cauzate de bacterii şi fungi. Este recomandată oprirea sistemului de climatizare cu cinci minute înainte de sfârşitul călătoriei, deoarece nu mai este admis aer în sistem, şi umiditatea este eliminată. Dar cea mai bună soluţie este furnizată de serviciul nostru de curăţare a sistemului de climatizare, prin îndepărtarea totală a bacteriilor şi impurităţilor. Avantaj: nu vor mai apărea mirosuri neplăcute şi va fi garantată puritatea aerului admis din exterior, aspect foarte important pentru cei ce suferă de alergii.

 

Recomandarea noastră profesionistă

Vă recomandăm să utilizaţi sistemul de climatizare al autovehiculului pe parcursul întregului an. Este indicat să lăsaţi sistemul de climatizare să funcţioneze cel puţin 10 minute în fiecare lună, pentru a menţine garniturile lubrifiate, astfel prevenind scurgerile. De asemenea, funcţionarea regulată împiedică dezvoltarea mirosurilor neplăcute ca urmare a umidităţii acumulate în filtru sau a înmulţirii bacteriilor.

"