Suport 24/7

+4021 269 32 84
+40726 336 435
+40728 883 496

EMAIL

tehnic@trendo.ro

Program

Lun - Vin 8:00 - 17:30

Schimbarea uleiului şi înlocuirea filtrului

Schimbarea uleiului şi înlocuirea filtrului

Se recomandă să verificaţi uleiul de motor şi filtrul de ulei după fiecare 15.000 km parcurşi şi să le înlocuiţi conform specificaţiilor producătorului autovehiculului. Bosch Car Service vă oferă servicii profesioniste şi o gamă extinsă de piese auto Bosch de înaltă calitate.

 


Diagnoză profesionistă a motorului

Diagnoză profesionistă a motorului

În prezent, autovehiculele sunt din ce în ce mai complexe din punct de vedere tehnic, constituind adevărate provocări pentru service-urile auto. Sistemele moderne de gestionare a motorului controlează electronic injecţia de carburant, asigurând performanţe optime ale motorului şi reduc consumul de carburant. Pentru menținerea performanței motorului, specialiştii noștri sunt pregătiți în permanență și utilizează cele mai noi echipamente de diagnoză Bosch.

 


Service diesel

Service diesel

Bosch este cel mai mare dezvoltator şi producător de sisteme diesel la nivel mondial. Prin urmare, dacă deţineţi un autovehicul diesel, specialiștii Bosch Car Service vă pot ajuta cu identificarea şi remedierea defectelor.

 


Service pentru autovehicule hibride şi electrice

Service pentru autovehicule hibride şi electrice

În calitate de producător de echipamente originale, Bosch furnizează produse majorităţii companiilor ce dezvoltă autovehicule hibride. Prin urmare, specialiştii din cadrul service-urilor auto Bosch Car Service au experienţă în verificarea, întreţinerea şi repararea celor mai noi sisteme de propulsie.

 

"