Suport 24/7

+4021 269 32 84
+40726 336 435
+40728 883 496

EMAIL

tehnic@trendo.ro

Program

Lun - Vin 8:00 - 17:30

Service profesionist pentru roti

Bosch Car Service Trendo poate asigura lucrări complete de service pentru roţile autovehiculului dumneavoastră, de la înlocuirea pneurilor la echilibrare şi de la curăţarea jantelor la depozitare, pentru a asigura conducerea în siguranţă, indiferent de condiţiile meteo. Trendo Automotive reprezintă franciza Point S, lider mondial pe tema conceptelor de service dedicat pieţei de anvelope

 

  • Echilibrare, curăţare, depozitare şi înlocuirea anvelopelor
  • Service pentru dispozitivele de monitorizare a presiunii din pneuri
  • Pneuri de cea mai bună calitate, de la producători de vârf

 

Service complet și perfect

Service-ul auto Bosch Car Service Trendo asigură service complet pentru roţile autovehiculului dumneavoastră. Vă putem oferi recomandări referitoare la marca de pneuri pe care să le achiziţionaţi, putem monta şi înlocui pneurile de iarnă şi cele de vară şi asigura depozitarea profesionistă dacă doriţi. Pe lângă lucrările profesioniste de service şi de reparaţii, experţii noştri vor verifica şi presiunea din pneuri şi banda de rulare a pneurilor. Şi vom verifica cu plăcere, la cerere, geometria roţilor şi vom face toate reglările necesare înainte de a monta pneurile noi, pentru a preveni uzura neuniformă a acestora, pe o singură parte.

 

 

Atenție la banda de rulare!

 

Pneurile de vară trebuie să aibă o adâncime minimă a benzii de rulare de 1,6 mm, conform legislaţiei. Cu toate acestea, vă recomandăm să asiguraţi înlocuirea acestora când adâncimea benzii de rulare a scăzut până la 3 mm, sau cel mult până la 4 mm, în cazul pneurilor de iarnă.

Regula „4 x 4 x 4” este, de asemenea, un indicator bun. Conform acesteia: conduceţi doar cu pneuri având o adâncime a benzii de rulare de minim 4 milimetri, cu aceeaşi bandă de rulare pentru toate cele patru roţi şi care nu au o vechime mai mare de 4 ani.

 

Surprinși de vremea rea

Aţi fost vreodată surprinşi de zăpadă şi gheaţă? În cazul în care conduceţi autovehiculul în mod deliberat iarna cu pneuri de vară, riscați să primiți amendă și puncte penalizare de la poliție, iar compania dumneavoastră de asigurare nu va fi dispusă să plătească pentru daune în cazul unui accident.

Riscurile de producere a accidentelor sunt întotdeauna mult mai mari iarna.

Prin urmare noi vă recomandăm să conduceţi întotdeauna cu pneuri de iarnă începând cu luna octombrie până la jumătatea lunii mai. Pentru informaţii suplimentare şi recomandări accesaţi Ghidul nostru pentru pneuri 

 

Recomandarea noastră profesionistă

Cauciucul din componența pneurilor auto îmbătrâneşte chiar dacă autovehiculul nu este utilizat, astfel încât trebuie să schimbaţi pneurile cel târziu la intervale de 10 ani, chiar dacă banda de rulare este foarte puţin uzată. Vârsta reală a pneului este indicată de numărul DOT din patru cifre ştanţat pe acesta: ultimele două cifre indică anul de fabricare iar primele două săptămâna de fabricare. De exemplu: „2600” reprezintă săptămâna a 26-a din anul 2000.

 

 

"