Suport 24/7

+4021 269 32 84
+40726 336 435
+40728 883 496

EMAIL

tehnic@trendo.ro

Program

Lun - Vin 8:00 - 17:30

Întreținerea și repararea profesionistî a sistemelor mecanice de frână

Funcţionarea perfectă a sistemului de frânare este esenţială atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic. Alegeţi siguranţa şi verificaţi starea tuturor componentelor sistemului la intervale regulate. Deoarece fiecare autovehicul este echipat cu o serie de piese supuse uzurii naturale în timpul utilizării zilnice. Întreţinerea în cadrul unui service auto Bosch Car Service garantează cel mai înalt nivel de siguranţă: verificăm starea tuturor pieselor supuse uzurii, cum ar fi plăcuţele de frână, discurile de frână şi lichidul de frână şi efectuăm înlocuiri de piese, dacă este necesar.

Sisteme de siguranță inteligente

Profesioniştii din cadrul service-urilor auto Bosch Car Service cunosc totul în legătură cu sistemele de siguranţă în timpul conducerii. Aceştia dispun de cunoştinţele tehnice necesare şi de echipamentele de testare esenţiale. Aşadar, sunt echipaţi complet pentru un service amănunţit al tuturor sistemelor de siguranţă în timpul conducerii ale autovehiculului dumneavoastră şi pentru a efectua reparaţiile necesare – pentru ABS, ASR sau ESP®.

 

Pe întreaga durată de viață a autovehicolului

Fiecare autovehicul este prevăzut cu numeroase piese supuse uzurii – în compartimentul motor, sub podea sau în habitaclu. Majoritatea acestor produse sunt supuse uzurii naturale în timpul utilizării zilnice a autovehiculului. Aceasta include discuri de frână uzate, coroziunea sistemului de evacuare, afectând chiar şi uleiul de transmisie. Ţinând cont de faptul că acest tip de uzură nu este întotdeauna vizibil imediat, vă recomandăm să verificaţi autovehiculul la intervale regulate. În caz contrar, daunele rezultate pot avea ca efect reparaţii costisitoare sau defecte bruşte, care pot pune în pericol atât siguranţa dumneavoastră, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

 

Recomandarea noastră profesionistă

Aveţi senzaţia că distanţa de frânare a autovehiculului este prea lungă? Cauza ar putea fi îmbătrânirea excesivă a lichidului de frână şi, dacă este cazul, acesta trebuie înlocuit imediat. De fapt, verificarea şi înlocuirea lichidului de frână sunt cele mai importante operaţiuni de întreţinere efectuate asupra autovehiculului. Având în vedere faptul că lichidul de frână absoarbe constant apă, se pot forma bule de vapori la temperaturi ridicate în cazul în care nivelul apei depăşeşte 3%. La frânare, aceste bule se comprimă şi pot împiedica acumularea unei presiuni suficiente în sistemul de frânare. Acest lucru poate duce, în cel mai rău caz, la defectarea întregului sistem de frânare. Recomandarea noastră: pentru siguranţa dumneavoastră, schimbaţi lichidul de frână la fiecare 2 ani.

"