Suport 24/7

+4021 269 32 84
+40726 336 435
+40728 883 496

EMAIL

tehnic@trendo.ro

Program

Lun - Vin 8:00 - 17:30

Service profesionist pentru acumulatori

Acumulatorul autovehiculului dumneavoastră este complet funcţional şi bine pregătit pentru sezonul rece? Puteţi realiza verificarea acestuia la orice service auto Bosch Car Service. Şi dacă este necesar, îl vom înlocui imediat cu unul nou, iar pe cel vechi îl vom recicla în mod corespunzător.

Avem toată experiența necesară

Dacă aveţi o problemă cu componentele electronice ale autovehiculului dumneavoastră, vă puteţi baza pe abilităţile experţilor noştri, deoarece Bosch Car Service primeşte datele tehnice direct de la Bosch, lider global în furnizarea de echipamente originale, sub forma cursurilor de instruire intensive. Astfel experţii noştri stăpânesc pe deplin metodele de efectuare a diagnozelor şi de identificare şi remediere a problemelor, de la gestionarea acumulatorilor şi a componentelor electronice ale autovehiculelor şi până la sistemele de control electronic al injecţiei şi sistemele electronice de asistare a şoferului.

Piese de schimb la standard OEM

Sistemele noi de asistare a şoferului şi de confort, împreună cu echipamentele electronice extinse vor determina o creştere şi mai mare a cerinţelor de energie electrică ale autovehiculelor moderne - o provocare imensă pentru acumulator, care este extrem de solicitat de sistemele start/stop, mari consumatoare de energie electrică. Pentru a asigura o funcţionare fiabilă, experţii din cadrul service-urilor noastre auto au la dispoziţie o gamă largă de componente speciale ale sistemelor start/stop şi de echipamente de diagnoză Bosch, de la demaror la alternator şi senzori.

 

Recomandarea noastră profesionistă

Autovehiculele de generaţie nouă sunt echipate cu un număr de echipamente mai mare ca niciodată, cum ar fi sistemele start/stop mari consumatoare de energie electrică. Acest lucru sporeşte, de asemenea, cantitatea de energie electrică necesară pentru a alimenta în mod fiabil echipamentele electronice şi pentru a pune în mişcare autovehiculul. Recomandarea noastră: dacă autovehiculul dumneavoastră include sisteme de confort, vă recomandăm să utilizaţi acumulatorii Bosch, de cea mai bună calitate, care au o durată de utilizare mai mare şi capacitate sporită.

"