Suport 24/7

+4021 269 32 84
+40726 336 435
+40728 883 496

EMAIL

tehnic@trendo.ro

Program

Lun - Vin 8:00 - 17:30

La fiecare 2 ani

Legea prevede efectuarea testului ITP la fiecare 2 ani. Mai întâi este efectuat testul de emisii. Scopul acestui test este de a măsura nivelul de emisii poluante ale autovehiculului pentru a vedea dacă se încadrează în limitele legale. Urmează apoi verificarea generală, care presupune verificarea de către un expert independent a siguranţei autovehiculului, urmată de acordarea autocolantului corespunzător dacă rezultatele verificării sunt satisfăcătoare.

ITP rapid si simplu

Service-urile auto Bosch Car Service realizează verificări generale şi teste de emisii conform prevederilor legale. Pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, personalul nostru instruit utilizează întotdeauna cele mai avansate echipamente de testare Bosch. Iar la final, vă vom oferi bineînţeles toate procesele-verbale de testare şi de măsurare pentru lucrările de întreţinere efectuate.

 

Verificare de baza pentru un plus de siguranta

Mai întâi vestea bună: numărul deceselor din trafic scade în mod constant. Iar acum vestea rea: 20% dintre autovehiculele aflate în circulaţie prezintă defecte grave. Verificarea de bază realizată de service-urile auto Bosch Car Service are costuri corecte și furnizează informaţii importante cu privire la capacitatea autovehiculului de a rula în siguranţă. Astfel, puteţi preveni accidentele, dar şi amenzile şi reparaţiile costisitoare.

 

Consultanta profesionista

Ştiaţi că legea prevede efectuarea testului ITP la fiecare 2 ani pentru autoturisme? Pentru a obţine fără probleme autocolantul de testare, vă recomandăm realizarea unei verificări preliminare la unul din service-urile auto Bosch Car Service.

"